Liste over varer efter mærke STORZ & BICKEL VAPORIZER

STORZ & BICKEL Vaporizers - Herbal Vaporizer fra STORZ & BICKEL

På udkig efter den ultimative dampoplevelse? STORZ & BICKEL tilbyder en unik linje af høj-kvalitets vaporizers - fra bærbare enheder til højteknologiske bordmodeller. Vores urtevaporizere er kendt for deres:

✓ Førsteklasses dampkvalitet

✓ Uforfalsket smag

✓ Fremstillet i Tyskland

Som verdens førende mærke inden for certificerede vaporizers, sætter STORZ & BICKEL standarden for en forbrændingsfri inhalering af tørre urter. Med vores dedikation til kvalitet, innovation og overholdelse af standarder, skaber vi enestående funktionalitet baseret på banebrydende teknologi - Made in Germany.

Føl dig MIGHTY. Vær MIGHTY. Bedre, Hurtigere, Stærkere.

Oplev kraften i den nye forbedrede MIGHTY+. Siden dens lancering har MIGHTY været i en klasse for sig. Nu hæver MIGHTY+ overliggeren endnu højere med disse imponerende nye funktioner.

Det nye eventyr begynder nu.

Den batteridrevne CRAFTY+ er den perfekte følgesvend til alle dine eventyr. Handy og kompakt tilbyder CRAFTY+ fremragende dampkvalitet, smag og luftstrøm for forhøjede oplevelser i hverdagen. Gå ikke på kompromis med ydeevnen for bærbarhed - få begge med CRAFTY+.

Genopfindelsen af et ikon.

VOLCANO HYBRID kommer med spændende nye funktioner som:

Inhalering gennem Tube Kit eller Valve Balloon

Meget hurtig opvarmningsproces inden for 1 – 2 minutter

Kontrolpaneler integreret i det store display og kan styres via touch-knap

App-kontrol via S&B App til Android

Materialer og håndværk af høj kvalitet, som du er vant til fra STORZ & BICKEL, garanterer en lang levetid - Made in Germany.

2 års garanti + 1 års ekstra garanti ved registrering

Egnet til tørre urter

Ikke egnet til tobak, tobaksprodukter eller nikotin.

Opdag STORZ & BICKEL

Hos STORZ & BICKEL er vi forpligtet til at levere produkter, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og innovation. Vores produkter er resultatet af omhyggelig forskning og udvikling, sikrer en overlegen dampoplevelse hver gang. Når du vælger en STORZ & BICKEL vaporizer, vælger du en følgesvend for livet.

Besøg vores webshop i dag og tag det første skridt mod en renere, mere fornøjelig dampoplevelse. Med STORZ & BICKEL er du sikret en verden af forskel i hver inhalering.

Der er 17 varer.

Viser 1-17 af 17 element(er)